top of page

VERZENDING EN RETOUR

VERZENDKOSTEN

Verzenden Nederland
De verzendkosten binnen Nederland bedragen €5,95. 
Buitenland
Bestellingen uit andere landen, vraag ons even per mail info@boutiquebysyts.nl naar een prijsopgave.

LEVERTIJD
Voor 15:00 besteld, morgen in huis
We doen onze uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis af te leveren. De levertijd binnen Nederland is 1 tot 3 werkdagen. Wij streven ernaar om bestellingen die voor 15.00u besteld en betaald zijn op werkdagen, dezelfde dag nog te verzenden. Dan heb je je pakketje de volgende dag al in huis!
 

Orderbevestiging per e-mail
Elke afgeronde bestelopdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat je je e-mailadres correct op de website ingeeft! De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij je order hebben ontvangen. Boutique By Syts is gerechtigd om bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen.

RETOURNEREN
Binnen 8 dagen
Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Dat kan natuurlijk. Stuur ons het item dan retour, het liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 8 dagen. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Het adres is:

 
Boutique By Syts
Oudeweg 6
9203 AG Drachten

Retourformulier
Stuur het retourformulier met jouw bestelling mee terug. Zodra we jouw pakket (binnen 8 dagen) hebben ontvangen, storten we nog dezelfde dag het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) naar je terug. Het bedrag staat dan binnen enkele dagen na verwerking van het retour op je rekening. Uiterlijk binnen 8 dagen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor diefstal, beschadiging of verlies tijdens het retourtransport.

Sale retourneren
Het is NIET mogelijk om SALE items te retourneren.

Uitverkocht / aankoopbedrag retour
De bestellingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. Hierdoor kan het voorkomen dat een kledingstuk niet meer op voorraad is, terwijl het wel aangeboden wordt. Wanneer dit mocht gebeuren, nemen wij contact met je op en storten wij direct het aankoopbedrag terug.

Geen retour
Het te retourneren artikel moet nog voorzien zijn van alle aangehechte labels en in originele verpakking worden geretourneerd. Het artikel wordt niet teruggenomen indien:
1. Het gedragen en/of gewassen is.
2. Je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen.
3. Je de gebruiksaanwijzing en/of de gebruiksinstructies niet hebt opgevolgd.
4. Schoenen sporen van gebruik vertonen.


VEILIG BETALEN
Betalen Bij Boutique By Syts kun je op de volgende manier 100% veilig je bestelling afrekenen: 

iDeal
Via iDeal kun je direct online betalen via je eigen vertrouwde online bankomgeving. iDeal wordt ondersteund door de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Deutsche Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RBS, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Buitenland

Als je vanuit het buitenland besteld kun je alleen via vooraf overmaken betalen. Zodra wij het bedrag op onze rekening hebben ontvangen, wordt jouw bestelling naar je toegestuurd. Neem van tevoren telefonisch of per mail contact met ons op.

bottom of page